Boxtelli – pop-up-tapahtuma
keväällä 2018 Hotelli Haaga Central Parkissa

 

The Box on hyvä ja havainnollistava keino ideoiden esittelyyn.”
Lehtori Anna-Liisa Aarti, Haaga-Helia amk

 

 

Haaga-Helian opiskelijat suunnittelivat Hotelli Haagan huoneiden visuaalista ilmettä ja esittelivät tuloksensa The Boxissa.

Taustalla Wellness, Hygge ja Central Park
Hotelli Haaga etsi ideoita huoneidensa uudistukseen, joten Haaga-Helian Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon toisen vuoden opiskelijat tarttuivat toimeen. Projektin päämäärä oli ideoida huoneen ilme ja kalusteet uusiksi, sekä lisäksi minibaarin, kylpy- ja hotellihuoneen tuotteistuksen suunnittelu.

Boxtelli pop-up
The Box toimi virtuaalisena näyttämönä opiskelijoiden tuotoksille. Boxtelli – pop-up-tapahtuma pystytettiin yhdeksi päiväksi Haaga-Helian Haagan kampukselle The Boxin pysyvään tilaan. Huoneiden idea-moodboardit ja 360-kuva hotellihuoneesta heijastettiin Boxiin. Virtuaalihotellihuoneeseen valittiin designia tukeva äänimaisema, joka elävöitti esitystä. Lisäksi esillä oli minibaarista tehtyjä prototyyppejä. Neljän tunnin aikana vierailijoita oli huimasti yli 200 ja ihmisiä riitti jonoksi asti vierailemaan Boxissa.

Visualisointi – mielettömän tärkeää ja myyvämpi lopputulos
Hotelli Haaga sai mainioita ideoita hotellihuoneiden uudistukseen ja Boxtelli-tapahtuma toi kokonaisuudessaan lisäarvoa projektille. Box koettiin oivalliseksi välineeksi esitellä ideoita visuaalisesti; sekä opiskelijat että Hotelli Haaga olivat tyytyväisiä projektiin. Teknisen tuen avulla Box oli helppokäyttöinen ja tapahtuma herätti kiinnostusta.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten visualisointiin kannattaa panostaa.