ITB Berlin Study Tour

Maaliskuu 2019, Berliini

Vuotuinen opintomatka ITB Berlin matkamessuille. Messuilla promottiin Suomea yhdessä Visit Finland- ja Kelkkaprojekti-yhteistyökumppaneiden kanssa.

ITB Berlin matkamessut ovat maailman suurimmat omassa kategoriassaan. Haaga-Helian opiskelijat järjestävät vuosittain opintomatkan tutustumaan tähän tapahtumaan.

Maaliskuussa 2019 järjestettävän matkan suunnittelu alkoi jo Elokuussa 2018 kuuden Porvoon kampuksen toisen vuoden opiskelijan voimin. Heidän tehtävänään oli yhteydenpito partnereihin, matkan käytännönjärjestelyiden sekä yritysvierailuiden ja muun ohjelman järjestäminen.

Matka toteutui maaliskuussa 2019 ja siihen osallistui 26 toisen vuoden opiskelijaa.

Projektin tarkoituksena oli järjestää opetuksellinen ja inspiroiva matka, hoitaa yhteistyö Visit Finland- ja Kelkkaprojekti-partnereiden kanssa ammattimaisesti ja sujuvasti sekä verkostoitua kansainvälisten yritysten kanssa.

Projekti oli kokonaisuudessaan onnistunut ja yhteistyökumppanit olivat tyytyväisiä opiskelijoiden työpanokseen sekä -laatuun.

Visit Finland:n ständin rakennus
Party Like a Finn – ilta

Opiskelijoiden vastuualueet matkan aikana

  • Visit Finland:n ständin rakennus ja purku ITB Berlin messuille.
  • Suomen promoaminen ständillä.
  • Party Like a Finn – illan rakennus ja isännöinti Pohjoismaiden suurlähetystössä, Berliinissä. Tilaisuus järjestettiin Kelkkaprojektin toimesta Visit Finland:lle.
  • Yritysvierailut: Hotel Palace Berlin, Prio Event Company, Vok Dams, Berlin Congress Center.