Diacor terveyspalvelut
”Terve avainhenkilö uusix, pienellä wau-twistillä”
Konseptikehitys ja asiakaskokemuksen parantaminen
2017

Diacor (nykyisin osana Terveystaloa) on yksityinen terveyspalvelujen tuottaja, joka oli erityisen tunnettu työterveyshuollosta. Jos avainroolissa olevat johtajat ja huippuasiantuntijat sairastuvat yllättäen, silloin kaikki toiminta saattaa pysähtyä. Diacorin ”Terve avainhenkilö” – palvelu on työterveyshuollon superpalvelu, joka tarjoaa erityistä tukea avain asemassa olevalle henkilöstölle.

Olemassa olevaa palvelua haluttiin parantaa entuudestaan, niin että itse avainhenkilöt kokisivat tämän hyödyllisenä sekä palkitsevana. Mukana oli monialainen tiimi ja Diacor koki palvelumuotoilun positiivisena kehitystapana ”Enää en voisi mennä neukkariin pelkästään kollegan kanssa ideoimaan. Palvelukehitykseen tarvitaan asiakasta ja luovia menetelmiä” totesi Diacorin hyvinvointipalveluiden kehityspäällikkö Helka Moilanen projektin aikana (E-Signals 2017).  Lisäksi palvelumuotoilutiimiin osallistui Tele Finlandin liiketoimintajajohtaja Sonja Pihlaja, joka oli mukana  täydennyskoulutuksessa keväällä 2017. Koulutuksen myötä myös Tele Finland sai uusia keinoja toimintansa kehittämiseen.

Yhteisen ideoinnin tuloksena palvelu sai WAU-twistin. Palvelumuotoilussa monipuolinen osaaminen on vahvuus, mikä antaa mahdollisuuden tuoreille oivalluksille.

Lue lisää palvelumuotoilun mahdollisuuksista