LAB8 toteutti yhteistyössä Tampereen kaupungin, Visit Tampere Oy:n, Ekokumppanit Oy:n ja Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry:n kanssa NatureScopekonseptin, jolla tuodaan näkyvyyttä Tampereen kansallispuistoille ja luonto virtuaalisesti lähemmäs puistojen potentiaalisia kävijöitä.

Tuloksena syntyi lisättyä todellisuutta (AR) hyödyntävä mobiilisovellus ForestifyAR. Sovelluksessa katsotaan urbaania ympäristöä puhelimen kameran läpi ja lisätään kuvaan AR-elementtejä, kuten nopeasti kasvavaa metsää ja eläimiä. AR-mobiilisovelluksen avulla voidaan houkutella kaveri retkelle kansallispuistoon.

AR-prototyyppien luominen on osa LAB8:n palveluita

Haaga-Helian LAB8 -palvelukokemusten laboratorio luo elämyksiä ja on palvelukokemuksen edelläkävijä. AR-prototyypit tarjoavat uuden tavan visualisoida monimutkaisia, mutta innovatiivisia, ideoita helposti käsitettävään muotoon. ForestifyAR sovelluksen demo on ladattavissa Google Play-kaupasta ja lähipäivinä sovelluksesta on tulossa myös uusi versio, joka on entistä käyttäjäystävällisempi.

Kysy lisää: lab8@haaga-helia.fi