Haaga-Helia osallistuu Matka Nordic Travel Fair -messuille teemalla Haaga-Helia avaa ovet työelämään, jossa myös LAB8 on esillä. Haaga-Helian osaston ja ohjelman suunnittelevat Porvoon restonomiopiskelijat osana tapahtumatuotannon opintojaan sekä LAB8:n EVENTS -toimintaa.

Ohjelmassa on Haaga-Helia Talks -haastatteluja, joissa keskustellaan alumnien ja yrityskumppanien kanssa. Osastolla esitellään myös yritysyhteistyötä Haaga-Helia Wall of Fame -näyttelyn muodossa.

Ammattilaispäivänä torstaina 16.1. toivotamme tervetulleeksi Haaga-Helian yhteistyökumppanit ja alumnit messuosastolle klo 16-17.30. Tarjolla on pientä purtavaa, kuplivaa sekä tietoa Haaga-Helian ja LAB8:n palveluista yrityksille. Messuperjantaina 17.1. Norwegian Stagella on ohjelmassa Haaga-Helia tapahtumien ytimessä, jossa kerrotaan kokemuksista tapahtuma-alan opinnoista, esim. Viaporin Kekristä ja Restoracesta.

Nähdään messuilla! Haaga-Helian piste sijaitsee osastolla 6s70.
Ajankohtaista tietoa voit seurata Facebook-tapahtumassa.